De laatste pups vliegen uit

Zoals diegenen die mijn facebook pagina ook volgen al zullen weten, is Joy, de dame van mijn laatste fokkoppeltje, vorige week ernstig in de problemen geraakt omdat haar baarmoeder en eierstokken gekanteld en bekneld zijn geraakt. Ondanks de ontsteking en haar slechte conditie is ze met behulp van een operatie waarbij haar baarmoeder en eierstokken verwijderd zijn en de toegewijde zorg van een fantastisch team dierenartsen bij het Dierenziekenhuis Eindhoven door het oog van de naald gekropen. Inmiddels is ze weer aardig op de been, maar het is inmiddels dus 100% zeker dat er geen pups meer zullen komen. In verband met de toestand van hun moeder en het feit dat Heisenberg al enige tijd bij hen weg was heb ik contact opgenomen met diegenen die al interesse geuit hadden in een pup en zal ik ze enigszins vervroegd koppelen.
Omdat het ernaaruit ziet dat ik baasjes heb gevonden voor alle gerbils die nog een nieuw thuis zochten, houdt ik mijn mail minder frequent bij voortaan. Om die reden adviseer ik geïnteresseerden in gerbils, opvang of informatie om contact op te nemen met een van mijn collega fokkers. (Voor contactinformatie zie Links. )