Stoney & Black

Stoney is een ventje uit mijn eerste fokkoppel. Hij was de leukste en grootste en bovendien in een kleurtje dat ik zelf erg mooi vindt, dus het was meteen duidelijk dat ik deze leuke jongeman zou gaan houden. Hij heeft eerst een tijdje samengewoond met Maxwell, totdat hij zelf vader mocht gaan worden met Porsche. Nadat hij Porsche geholpen had met het grootbrengen van het eerste nestje, mocht hij opnieuw vader worden met Diana. Met beide dames heeft hij heel erg lieve en mooie pups gekregen. Na beide nestjes is Stoney gekoppeld aan Doppler, waar hij een hele tijd mee samen heeft gezeten, totdat Doppler ook vader mocht gaan worden. Daarna is Stoney gekoppeld aan Black, een oeps-pup van juni 2016, die bij mij in opvang is gekomen, en als vriendje van Stoney bij mij mag blijven.

Op de eerste twee foto’s is alleen Stoney te zien. Op de laatste foto staat Stoney achter Black.

StoneyStoney