Vakantie opvang

De fokkerij en opvang zijn gestopt begin 2017!

Gezien er nog een hoop informatie op de site staat blijft deze voorlopig nog online.


 

 

Terwijl u lekker gaat genieten van de zon, de natuur, een cultuurtrip of noem maar iets, wilt u natuurlijk dat uw gerbils goed verzorgd worden. Daarom bied ik vakantie opvang aan.

Ook voor deze opvang geldt dat ik maar een beperkte capaciteit heb. Indien u zelf uw bak meeneemt, is de kans groter dat ik uw gerbils kan opvangen tijdens uw vakantie. De kosten voor opvang bedragen €2 per bak per dag. De helft van het totaalbedrag zal ik vragen als aanbetaling om te voorkomen dat u uw gerbils bij mij achterlaat en niet weer op komt halen.

Tijdens de opvang worden de gerbils in ieder geval verzorgd en indien nodig of gewenst ook voorzien van voldoende aandacht. De verzorging houdt in dat de gerbils elke dag schoon water en vers voer krijgen. Tevens worden de bakken tijdig voorzien van nieuwe bodembedekking en zal het zandbad zo vaak verschoond worden als nodig is. Indien u zelf uw bak meebrengt, stellen wij het erg op prijs als u de bak in een schone staat aanlevert. Dit betekent niet dat het die dag nog verschoond hoeft te zijn, maar het is niet de bedoeling dat ik op dag 1 de bak al moet verschonen. De bak dient te voldoen aan een minimum maat van 60*40*40 cm (let op: dit is een aangepaste minimum maat die ik alleen hanteer voor tijdelijk verblijf) en ingericht te zijn. Gerbils dienen in alle gevallen met anti-parasiet behandeld te zijn voor ze hier komen.

In geval van ziekte zal ik met uw gerbil naar de dierenarts gaan. De kosten voor dierenarts bezoek en behandeling zijn volledig voor uw rekening. De bonnetjes en overige informatie hiervan worden voor u bewaard. In geval van ziekte zal er in ieder geval elke dag schriftelijk bijgehouden worden hoe het met de gerbil gaat en indien noodzakelijk en gewenst zal ik hierover contact met u opnemen. In geval van overlijden ben ik hiervoor niet aansprakelijk.

Tijdens de opvang zal ik zelf niet meer dan een dag van huis gaan, zodat ik de zorg voor uw gerbils kan dragen. Deze laat ik niet over aan anderen.

Om er zeker van te zijn dat er nog plek is, kunt u alvast een plekje reserveren voor uw gerbils. Stuur hiervoor een mailtje naar info@gerbilfokkerij-heisenberg.nl.